«КУБОК СЛАВУТИЧА 2018» по спортивним бальним танцям Брав участь

Доданий
22.09.2017
Номер
12
Спорт

Танці – це не тільки дуже приємний спосіб провести дозвілля, але і вкрай корисне заняття для дитини, що дозволяє вже в ранньому віці долучитися до мистецтва
Популяризація спорту, зокрема спортивних танців, серед дітей та молоді потребує нових ідей. Традиційний турнір «Кубок Славутича» повинен стати міжнародним і зібрати в нашому місті чимало талановитих спортсменів із різних країн

Автор проєкту
Наталія
Наталія Гаріна
Бюджет
103 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

В наш час високого технологічного розвитку та невпинного мобільного прогресу, діти все більше проводять час сидячи за комп’ютером, планшетом або граючи в ігри на мобільних телефонах. Це призводить до погіршення фізичного і психічного стану дитячого організму.
Зросла потреба популяризації спорту серед дітей та молоді. Так бальні спортивні танці офіційно визнані одним із видів спорту. Тому танцюристи вважаються не тільки артистами, але водночас і спортсменами. Варто відзначити, що в бальних танцях присутній дух суперництва, що сприяє формуванню дитячого характеру, вчить бути працьовитим і цілеспрямованим, а головне сприяє формування сильної особистості.

Мета проекту

Залучення населення України до регулярних занять фізичною культурою і спортом, підвищення рівня їх фізичної підготовки та спортивної майстерності, пропаганда здорового способу життя. Збереження інтересу до занять танцювальним спортом і реалізація творчого самовираження спортсменів. Залучення більшої кількості учасників до танцювального спорту.

Пропоноване рішення проблеми і його обгрунтування

Організація та проведення традиційного турніру «Кубок Славутича» з залученням спортсменів з різних країн, з метою популяризації спорту та пропаганди здорового способу життя.
Турнір проводиться за підтримки Всеукраїнської Федерації Танцювального Спорту України.
Організаторами турніру є : Наталія та Вадим Советченко, Юлія Красківська та Дмитро Кірієнко.

Для кого цей проект

Глядачі турніру – всі жителі і гості міста Славутича.
Спортсмени - учасники турніру.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

1. Затвердження дати і місця проведення турніру з місцевою владою; 2. Оренда необхідного обладнання ( паркет, звукове та світлове забезпечення, рекламні бортики); 3. Доставка обладнання (Київ – Славутич); 4. Монтаж обладнання; 5. Запрошення, забезпечення проїзду, розміщення та харчування суддів; 6. Оренда судівського обладнання; 7. Закупка медалів, дипломів, кубків; 8. Виготовлення та монтаж банерів

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальні – популяризація іміджу міста Славутича, залучення максимальної кількості жителів та гостей міста до участі у турнірі.
Популяризація спорту серед дітей та молоді.
Створення умов для приємного проведення дозвілля.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Проблеми фінансування та інфляційні процеси.

Приклади (кейси) схожих рішень

Проведення турнірів по спортивним бальним танцям в рамках міжнародних в різних містах України.