Локери (індивідуальні шафи) для учнів школи №4 Реалізований

Доданий
24.09.2017
Номер
13
Освіта

Непідйомний рюкзак за спиною у школяра – звичне явище. Навчальні програми ускладнюються, додаткові посібники стають обов'язковими, атласи, карти – і рюкзаки стають все важчими і важчими. Як наслiдок -проблеми зi спиною. Встановлення індивідуальних шаф (локерів) частково розвантажить шкільний рюкзак та вирішить проблему втрати цінних речей

Автор проєкту
Віра
Віра Зайцева
Бюджет
47 681 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

Медики дійшли висновку, що здоров'я дітей значно погіршується за період перебування у школі. Разом із погіршенням зору, лідируючу позицію займає порушення постави. Ортопедичні хвороби серед дітей посідають «почесне» перше місце. Втім, Міністерство освіти продовжує справно рекомендувати зошити з друкованою основою, збірки з додатковими завданнями та інформацією. Батьки ці зошити так само справно купують, а діти - носять. А потім лікують спини.
Шафи-локери вже давно набули широкого поширення в зарубіжних навчальних закладах, і використовуються для зберігання особистих речей, одягу, змінного взуття та шкільного приладдя учнів.
У тебе є своя власна шафка в школі, де ти можеш зберігати свої речі - що може бути крутіше? Запасні зошити, ручки, олівці, ножиці, папір, фарби і пензлики, зошити, атласи, книги - все це у тебе під рукою прямо в школі. Твоя спортивна форма і змінне взуття завжди в школі, і ти вже не втратиш її і не забудеш. У тебе є куди покласти свій сотовий, поки ти на фізкультурі. Коли тобі потрібно щось, ти просто йдеш до своєї шафи і береш свої речі, які незручно носити з собою - пляшку з питною водою, серветки, парасольку, фартух для уроків праці, туди поміститься навіть баскетбольний м'яч!
Встановлення індивідуальних шаф (локерів) безперечно розвантажить шкільний рюкзак та вирішить проблему втрати цінних речей.

Мета проекту

Мета проекту зробити школу більш сучасною та комфортною. При наявності шафи-локера знімається необхідність носити особисті речі школяра додому і назад.

Пропоноване рішення проблеми і його обгрунтування

Встановлення секційних, металевих шаф (локерів) для зберігання особистих речей.

Для кого цей проект

учні школи №4

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

1. Закупка запланованого обладнання. 2. Монтаж даного обладнання. 3. Введення в експлуатацію.

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальні –створення сучасного, комфортного середовища для учнів школи.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Iнфляційні процеси.

Приклади (кейси) схожих рішень

Реалiзацiя схожого проекту в цьому роцi.

Фотографії