Фізкультрозминка – здорова дитинка! В оновленій спортивній залі у ДНЗ «Джерельце» Київський квартал. Реалізований

Доданий
25.09.2017
Номер
15
Спорт

В ДНЗ необхідно створити належні оптимальні умови для підвищення рухової активності та покращення функціональних можливостей організму дітей, в наслідок чого виникає необхідність у реставрації старої підлоги та наповення сучасним інвентарем спортивної зали.

Автор проєкту
Галина
Галина Ткачук
Бюджет
149 878 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

В звязку з тим, що підлога спортивної зали та весь необхідний інвентар застарів і вийшов з ладу, є необхідність для безпеки та здоров`я дітей провести реконструкцію старого паркету та закупити новий якісний спортивний інветнар, який прослужить ще не одне десятиліття. У весняно - осінній період фізкультурні заняття проводяться на вулиці, і щоб увага дітей не розсіювалась, просто необхідний якісний перенісний магнітофон. Під веселий та чіткий ритм музики, діти покращать не тільки фізичне здоров`я, а й отримають емоційне задоволення.

Мета проекту

1. Зробити фізкультурні заняття якісними, безпечними, веселими, що замінить безліч ліків і положить в основу фізичне, соціальне, духовне здоров`я дітей. 2. Привчити дітей любити спорт з дитинства, виявити обдарованих та залучити їх до занять в дитячій юнацькій спортивній школі міста Славутича. 3. Підвищити рівень загальної та фізичної культури населення міста.

Пропоноване рішення проблеми і його обгрунтування

Реконструкція старого паркету та закупівля нового спортивного та дидактичного інвентаря, музичного супроводу на вулиці, дасть можливість відновлювати здоров`я дітей і зробити заняття фізкультурою більш цікавими, веселими та якісними. В перші шість років життя фізичне виховання є основою всебічного розвитку дитини. У цей період закладається фундамент здоров`я, нормального фізичного розвитку та виховуються основні риси особистості людини.

Для кого цей проект

Всі вихованці ДНЗ № 5 «Джерельце», включаючи 4 перші класи, які навчаються на базі дошкільного закладу.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

1. Реконструкція паркету. В процесі огляду било виявлено, що сама паркетна дошка високої якості, тому було прийнято рішення реконструвати старий паркет, а не замінити його на новий. Пропоную по реконструкції паркету звернутися до надійного досвідченого майстра, який проживає в нашому місті та має авторитет серед мешканців по виконанню даної роботи – Гатченко Олександр Миколайович м. Славутич Єреванський 4/87 т. 2-53-81, м.т. 0995022572 2.По придбанню спортивно-дидактичних посібників рекомендую також надійну та перевірену за добросовістністю та якістю товару – ФОП Литвинець Галину Олександрівну м.Славутич Загальноміський центр Павільйон № 74-П магазин «Спорттовари» 3.Магнітофон Sven PS-250BL Bluetooth Black та сетьовий зарядний пристрій до нього купити в інтернет-магазині за наведеними посиланнями https://hard.rozetka.com.ua/sven_ps_250bl/p19665030/#tab=all https://rozetka.com.ua/aspiring_en18423/p18132312/

Ключові показники оцінки результату проекту

1. Соціальний: підвищення рівня заняття з фізкультури, що забезпечить фізичне, соціальне, духовне здоров`я дітей, привчить їх любити фізкультуру та спорт з дитинства та дасть змогу виявити дітей, які в майбутньому можуть стати відомими спортсменами.
2. Економічний: підприємці яких я рекомендую, після реалізації проекту «Фізкультрозминка – здорова дитинка!» заплатять податок в місцевий бюджет від свого доходу.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Різкий стрибок долара по відношенню до гривні.
Затягнення реалізації проекту.

Фотографії