Літні спортивні збори з плавання в дитячому оздоровчому комплексі «Бригантина» Відхилений

Доданий
27.09.2017
Номер
18
Спорт

Плавання - один з ефективних засобів загартування людини. Особливо великий оздоровчий і зміцнювальний вплив плавання на дитячий організм.
Маленьке місто Славутич і надалі повинно поповнювати лави чемпіонів України та учасників міжнародних змагань з плавання

Автор проєкту
Ніна
Ніна Верхольотова
Бюджет
150 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

Заняття з плавання в місті Славутичі проводяться 6 разів на тиждень і охоплюють широкий діапазон дітей від 7 – ми до 17 – років. На превеликий жаль басейн функціонує тільки в отеплювальний сезон ( фактично 5 місяців на рік ), решту часу діти займаються загально розвиваючими фізичними вправами в спортзалі. І навіть за таких умов вихованці відділення плавання КДЮСШ міста Славутича продовжують приймати участь в різних змаганнях з плавання і займати призові місця.
Так як програма спортивного плавання розрахована на 10,5 місяців (270 днів - 270 годин) занять на воді, а за останній час кількість годин зменшилася більше ніж вдвічі до 125 годин (5 місяців – 125 днів), спортсменам необхідно надати можливість тренуватися і допрацьовувати програму в літній період, бажано в спортивно – оздоровчому таборі.

Мета проекту

розвиток фізичної культури і спорту серед населення України; прпаганда занять спортом серед дітей та молоді; збереження і зміцнення здоров’я; розвиток фізичних, психічних якостей та рухових здібностей ; підвищення рівня фізичної підготовленості дітей та молоді; формування знань, вміння і навичок здорового способу життя; загартування організму; розвиток навичок використання плавання для корекції постави та бережливого ставлення до свого здоров’я; збереження інтересу та виховання потреби до систематичних занять плаванням; досягнення виконання державних тестів та розрядних нормативів з плавання.

Пропоноване рішення проблеми і його обгрунтування

Організація та проведення тренування спортсменів, вихованців відділення плавання КДЮСШ міста Славутича в дитячому оздоровчому комплексі «Бригантина» міста Скадовськ Херсонської області.
В дитячому оздоровчому комплексі «Бригантина» знаходиться напів - олімпійський басейн (25*12*1,8 м), що дає можливість провести літні спортивні збори з плавання.

Для кого цей проект

Вихованці відділення плавання КДЮСШ міста Славутича.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

1. Узгодження строків проведення спортивних зборів з місцевою владою; 2. Заключення договору з адміністрацією дитячого оздоровчого комплексу «Бригантина»; 3. Організація та доставка дітей до місця проведення зборів; 4. Проведення тренувальних занять; 5. Організація та доставка дітей до міста Славутича.

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальні – популяризація спорту серед дітей та молоді.
Оздоровчі -загартування організму, ведення здорового способу життя та підвищення працездатності.
Виховні – бережливе ставлення до власного здоров'я, виховання морально-вольових і психологічних якостей особистості.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Проблеми фінансування та інфляційні процеси.

Приклади (кейси) схожих рішень

Проведення спортивних зборів вихованців різних спортивних шкіл міст України

Співавтори

Гарін Євген Володимирович