Встановлення мистецьких інсталяцій на території Дитячої школи мистецтв. Реалізований

Доданий
29.09.2017
Номер
38
Культурна спадщина і краєзнавство

Навесні школа мистецтв святкуватиме 30-річний ювілей.
Для більш асоціативного зорового сприйняття будівлі пропонується встановлення декоративних елементів у вигляді емблеми ДШМ та нотного стану.

Автор проєкту
Оксана
Оксана Несмачна
Бюджет
20 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

Дорослі повинні дбати не тільки про матеріальні потреби, а й насолоджуватися приємними для споглядання елементами, як маленькі діти, які радіють від гарних квітів, дерев тощо.
Проект створюється для позитивних емоцій славутичан, уособлення будівлі, як храму мистецтв.

Мета проекту

Асоціативне сприйняття будівлі та естетичне задоволення жителів міста, співробітників та учнів ДШМ від наочного зображення постулатів мистецтва.

Пропоноване рішення проблеми і його обгрунтування

Виготовити декоративні елементи згодне підприємство з художньої ковки металевих виробів в м.Славутичі ПП Журавлев. Планується закріпити на фасаді будівлі, біля центрального входу емблему ДШМ, в золотому кольорі та з об*ємними елементами розміру 2х2
На клумбі біля школи мистецтв розташувати нотний стан, великого розміру 2х1,5. Така ідея викликала позитивний відгук у всіх працівників, у опитуваних учнів та їх батьків.

Для кого цей проект

Славутичани та гості міста.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

1. Замовлення виробів 2. Виготовлення виробів. Монтаж виробів.

Ключові показники оцінки результату проекту

Всі жителі міста зможуть асоціювати будівлю з школою мистецтв, дивлячись на декоративні елементи, заходити на екскурсії, милуватись інсталяцією. А також, завдяки фотографіям у Інстаграмі та ін. мережах її зможуть побачити жителі інших міст і країн.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Ризиків немає

Приклади (кейси) схожих рішень

У кожному місті є схожі інсталяці. Наприклад, у місті Чернігові нещодавно була встановлена подібна споруда, яку череж мережу інтернет вже побачили багато людей.

Фотографії