Міський мовний табір Реалізований

Доданий
29.09.2017
Номер
41
Освіта

Облаштування навчального кабінету міського мовного табору у ЗОШ №4 плазмовим телевізором діагоналлю не менше 55 дюймів, ноутбуком, дидактичними, експозиційними та навчально-роздатковими матеріалами для учнів віком від 8 до 12 років.
Підключення всієї необхідної апаратури.
Організація пізнавальної англомовної екскурсії до м.Київ.

Автор проєкту
Альбіна
Альбіна Востришева
Бюджет
50 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

• Сучасне життя вимагає знань іноземної мови. Тому у ЗОШ №4 було створено міський мовний табір « Rainbow», основною метою якого є поглиблення знань англійської мови.
• Різноманітні і цікаві форми роботи вимагають сучасних технічних засобів, використання аудіовізуальної техніки, а також конструювання та застосування різноманітних дидактичних матеріалів.

Мета проекту

Оформити та забезпечити кабінет мовного табору сучасними технічними засобами та дидактичними матеріалами. Надати можливість дітям всього міста займатися у ньому в атмосфері іншомовного спілкування один з одним, вчителями та носіями мови.

Пропоноване рішення проблеми і його обгрунтування

Наявність облаштованого кабінету засобами новітніх технологій та сучасними навчальними матеріалами надасть можливість дітям комфортно почувати себе в атмосфері іншомовного простору. А також сприятиме легкому засвоєнню іноземної мови.

Для кого цей проект

Учасниками проекту є учні,педагогічний колектив табору.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

1. Придбання плазмового телевізора діагоналлю не менше 55 дюймів, ноутбука, типографічних ігор, дидактичних та експозиційних матеріалів. 2. Підключення технічних засобів, обладнання кабінету. 3. Подальше використання обладненого кабінету у навчально-виховному процесі. 4. Пізнавальна англомовна екскурсія до м.Київ “Secret Kyiv”

Ключові показники оцінки результату проекту

• Залучення дітей всього міста до міського англомовного табору, які бажають удосконалити свої знання та навички у вивченні англійської мови.
• Активізація можливості спілкування дітей англійською мовою та підвищення знань у сфері іншомовного спілкування.
• Розвиток творчих здібностей.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Інфляційні процеси

Фотографії