Оновлена стежка здоров`я Брав участь

Доданий
29.09.2017
Номер
46
Спорт

Славутич є містом, дружнім до дитини, сім’ї та молоді. Саме тому значна увага приділяється розвитку спортивної інфраструктури. Одним з об’єктів такої інфраструктури є тренажери на Стежці здоров’я. Проект передбачає оновлення цих конструкцій на нові та сучасні тренажери.

Автор проєкту
Світлана
Світлана Мироненко
Бюджет
148 020 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

Важливим елементом міської політики у сфері сім’ї, дітей та молоді є спорт. Нині актуальними залишаються питання вдосконалення об’єктів спортивної інфраструктури та залучення більшої кількості мешканців міста, а особливо – підростаючого покоління, - до здорового способу життя та зайняття спортом. Цього можна досягти шляхом створення спортивних майданчиків, встановлення тренажерів та покращення матеріально-технічного забезпечення фізично-олімпійських комплексів та спортивних гуртків.
У місті Славутичі вздовж доріжки біля Вільнюського, Ризького та Талінського кварталів встановлені тренажери, а сама доріжка отримала назву Стежки здоров’я. Однак встановлені на Стежці здоров’я тренажери з часов втратили свою привабливість, функціональність та естетичність та потребують оновлення.

Мета проекту

Метою проекту є розвиток спортивної інфраструктури міста, залучення більшої кількості мешканців міста та підростаючого покоління до зайнять спортом та пропаганда здорового способу життя.

Пропоноване рішення проблеми і його обгрунтування

Проект передбачає заміну застарілих конструкцій на Стежці здоров’я на зручні та сучасні тренажери та перетворення Стежки здоров’я на зручне місце для зайнять спортом та відпочинку мешканців міста та підростаючого покоління.

Для кого цей проект

Мешканці та гості міста, підростаюче покоління

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

Проект складається з кількох етапів: 1. Визначення обсягу закупівель 2. Проведення тендеру та закупівля тренажерів, лавок для відпочинку; 3. Доставка придбаних тренажерів, 4. Демонтаж старих конструкцій та встановлення нових

Ключові показники оцінки результату проекту

Соціальні:
1. Покращення якості спортивного обладнання в міста
2. Залучення більшої кількості молоді до зайнять спортом

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Інфляція та зміни цін при обранні відповідної компанії-виконавця

Співавтори

Мироненко Юрій Сергійович