Сучасним дітям з "Центру розвитку дитини" - сучасні ігрові майданчики Реалізований

Доданий
14.09.2017
Номер
7
Комунальне господарство

Різнобарвні дитячі майданчики і веселий безтурботний, завзятий дитячий сміх - гідна альтернатива похмурим, сірим будням сьогодення. Досягти цього можна. Оптимальним рішенням стало би знесення колишніх морально і фізично застарілих конструкцій і встановлення нового ігрового обладнання на дитячих майданчиках вікових груп дошкільного закладу "Центр розвитку дитини".

Автор проєкту
Тетяна
Тетяна Кузьміна
Бюджет
150 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

Заклад відкритий у 1986 році. За роки експлуатації ігрове обладнання на майданчиках вікових груп втратило естетичну привабливість, має незадовільний стан та морально застаріле.
На даний час у дошкільному навчальному закладі функціонує 10 груп в яких виховуються 152 вихованців, серед яких є і діти з особливими потребами в розвитку.

Мета проекту

Заміна ігрового обладнання - наповнення подвір’я новим, унікальним, яскравим простором для вихованців закладу. Задоволення дитячих потреб у рухах, підвищення рівня їх фізичної активності та загартування організму дітей.

Пропоноване рішення проблеми і його обгрунтування

Реалізація проекту забезпечить безпечне перебування дітей дошкільного віку на території дошкільного навчального закладу, зміцнення здоров'я, профілактику гіподинамії дошкільників в тому числі дітей із особливими потребами у розвитку, задовільнення потреб у руховій активності, оздоровлення і організація дозвілля вихованців закладу та вимог наказу МОЗ України №234 від 24.03.2016 «Про затвердження Санітарного регламенту для дошкільних навчальних закладів».

Для кого цей проект

Для дітей, які відвідують дошкільний навчальний заклад «Центр розвитку дитини», у тому числі діти з особливими освітніми потребами.

План заходів з реалізації проекту (роботи, послуги)

Закупівля сучасного ігрового обладнання. Встановлення обладнання дитячих майданчиків та супутні роботи щодо впорядкування території майданчиків.

Ключові показники оцінки результату проекту

Реалізація проекту, на нашу думку, забезпечить створення сучасного комфортного розвивально-ігрового середовища дошкільного навчального закладу та умови для зміцнення усіх складників здоров’я особистості дитини.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Інфляція

Приклади (кейси) схожих рішень

Немає

Фотографії