Від гармонії душі та тіла кожного, до здорової квітучої держави Реалізований

Доданий
29.09.2018
Номер
19
Спорт

Створення сучасної спортивної зали на базі фізкультурно-озоровчого комплексу «Богатир» КП «УФКСТ» Славутицької міської ради забезпечення новітнім обладнанням та тренажерами для здійснення масової фізкультурно-здоровчої роботи серед дітей, підлітків та дорослих. Розширення та зростання можливостей занять спортом. Створення сприятливих умов для пропагування здорового способу життя

Автор проєкту
Юрій
Юрій Каленський
Бюджет
300 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
кв. Білгородський, 11, Славутич

Опис

Проблема

Спорт – це життя! Саме даний вислів містить в собі всю глубину значення спорта в житті сучасної людини. Масове залучення людей до занять спортом значно підвищує якість життя в різних аспектах, є засобом досягнення благополуччя.
Фізичне благополуччя: залучення у спортивну діяльність сприятливо позначається на розвитку можливостей організму, підвищенні працездатності та стійкості до навантажень.
Психічне благополуччя: спорт як керований стрес, як чесне суперництво навчає людей відкривати в собі максимальні творчі можливості під впливом конкуренції.
Соціальне і культурне благополуччя: спорт виховує законослухняність, дисципліноване ставлення до свого тіла, розпорядку життя; вчить взаємодіяти з іншими людьми, дружити, конкурувати за правилами, співпрацювати. Спорт стає джерелом радості, спілкування і досвіду. Він відволікає від шкідливих звичок (паління, алкоголь), від надмірного перебування за комп'ютером, дає можливість дітям і дорослим займатися захоплюючою змагальною діяльністю.
На сьогоднішній день спостарігається збільшення зацікавленності громадян до особистого здоров’я, фізичного стану та активного способу відпочинку. Сучасна спортивна зала унікальна тим що, здатна залучити відвідувачів (клієнтів) різних вікових груп і соціального классу.
Сьогодні модно бути здоровим та сильним.

Мета проекту

Формування спортивної свідомості, стійких традицій у галузі спорту і здорового способу життя – як невід’ємної складової культурного виховання підростаючого покоління.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Придбання якісного спортивного обладнання: тренажерів для різних груп м’язів, стійки для штанг, гантелі.
Головна умова придбання спортивного інвентаря – український виробник «Підтримай українське!»

Для кого цей проект

Даний проект розрахований на наступні вікові категорії:
- діти шкільного віку (від 6 до 18 років);
- молодь (від 19 до 35 років);
- дорослі (від 36 до 60 років);
- літні (від 61 до 90 років).

План заходів з реалізації проекту

1. Пошук необхідного обладнання.
2. Придбання (шляхом оголошення тендеру) та доставка замовленого.
3. Облаштування спортивного залу.
4. Проведення інформаційної кампанії щодо відкриття спортивного залу в ЗМІ та соціальних мережах.
4. Урочисте відкриття спортивного залу та початок роботи.

Ключові показники оцінки результату проекту

Реалізація даного проекту дасть можливість:
- створити умови для функціонування системи надання рівнодоступних і якісних послугрізним категоріям населення у сфері фізичної культури і спорту;
- підвищити рівень охоплення дітей, підлітків і інші категорії населення та оздоровити залучивши їх до активних занять фізичною культурою і спортом;
- поліпшити результати виступів учнів спортивної школи в турнірах, чемпіонатах та на інших офіційних спортивних змаганнях.

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Інфляція, зміна цін виробника

Фотографії

Файли

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Відділ молоді та спорту

ПІБ Відповідальної особи

Шаніна Л.М.