Спортивний WORKOUT комплекс Брав участь

Доданий
25.09.2019
Номер
6
Спорт

Реконструкція існуючого дитячого майданчика та встановлення сучасного спортивного комплексу для занять WORKOUTом. Видом спорту, який стрімко набирає популярність у всьому світі серед молоді та дорослих. Популяризація цього виду спорту серед молоді міста.

Автор проєкту
Андрій
Андрій Бураков
Бюджет
100 000 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
кв. Київський, 12, Славутич

Опис

Проблема

Майбутнє кожної нації завжди залежить від підростаючого покоління, тому забезпечення здоров’я, насамперед дітей та молоді, безумовно є основним завданням сучасного суспільства. Нажаль, станом на сьогодні, на прибудинкових територіях Київського кварталу відсутні умови для активного відпочинку та дозвілля - конструкції, які залишились за часів будування міста вже зношені та небезпечні. Тому облаштування сучасного спортивного WORKOUT комплексу дозволить вирішити питання проведення вільного часу і спілкування та долучитись до занять спортом, зміцнюючи своє здоров’я на свіжому повітрі та популяризувати новий напрямок виду спорту в нашому місті.

Мета проекту

Облаштування спортивного комплексу Workout для популяризації здорового способу життя, залучення якомога більшої кількості дітей, молоді та дорослих мешканців до занять спортом. Реконструкція дитячого майданчика, який не використовується і потребує ремонту та встановлення нових спортивних елементів. Підвищення рівня комфорту території кварталу. Надання умов для активного відпочинку мешканцям. Створення гідних умов для занять фізичною культурою та спортом.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Замінити старі конструкції "радянських" часів на сучасний спортивний комплекс для занять спортом з власною вагою на свіжому повітрі. Популяризація цього безкоштовного і абсолютно доступного кожному виду спорту особливо серед дітей та юнацтва. Маючи сучасний спортивний комплекс мешканці матимуть можливість покращити спортивний розвиток дітей та молоді, можливість вдосконалюватися професійним спортсменам, сприятиме веденню здорового образу життя, активному відпочинку дорослих разом з дітьми.

Для кого цей проект

Діти дошкільного та шкільного віку, молодь, люди середнього віку, та всі бажаючі мешканці міста.

План заходів з реалізації проекту

Перший етап – розробка дизайну комплекса.
Другий етап* – демонтаж старих конструкцій
Третій етап* – провести роботи по підготовці території під майданчик.
Четвертий етап – закупівля, доставка та монтаж обладнання.
* - за домовленістю, виконуватимуться компетентними органами, що мають необхідне обладнання, тому ці етапи не потребують додаткових витрат для реалізації даного проекту.

Ключові показники оцінки результату проекту

Здорова духом і тілом, цілеспрямована молодь, яка власним прикладом буде показувати одноліткам, що алкоголь, цигарки і наркотики - це не те, на що потрібно витрачати свій час, здоров'я і кошти. Ось, напевно, найкращий показник оцінки результату цього проекту. Збільшення кількості людей, що зможуть займатися спортом на свіжому повітрі в будь яку пору року. Пропаганда здорового способу життя. Забудова території, що не використовується.

Очікуваний термін реалізації проекту

протягом одного бюджетного року

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Інфляційні ризики.

Приклади (кейси) схожих рішень

• https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/11/795 - Спортивний майданчик Workout за адресою: пров. Михайлівський, 9Б
• https://gb.kyivcity.gov.ua/projects/archive/11/show/2391 - Воркаут майданчик "Спортивні молодики"

Фотографії

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Управління інфраструктури та капітального будівництва

КП "Житлово-комунальний центр"

Відділ містобудування, архітектури та просторового розвитку

ПІБ Відповідальної особи

Юрченко Ю.Г.

Контактні дані відповідальної особи

2-37-41