«Палац без бар’єрів» На реалізації

Доданий
16.11.2021
Номер
5
Безбар'єрність

Облаштувати сучасний критий паркінг, що дозволить паркування популярного, екологічного транспорту – велосипедів, самокатів, а також дитячих візочків. Обладнане місце для паркування спростить проблему для молодих мам, сприятиме збільшенню кількості велосипедистів та самокатерів, залученню дітей, молоді та дорослих до здорового способу життя.

Автор проєкту
Ніна
Ніна Єрьоміна
Бюджет
63 700 грн
Розрахунок бюджету
Адреса
вул. Гвардійської Дивізії, 1, Славутич

Опис

Проблема

Часто жителі міста стикаються з проблемою – брак паркувальних місць, їх якість. Особливо гострою є ця проблема біля навчальних закладів, адже наявні парковки мають неналежний вигляд та досить зношені. А кількість охочих приїхати на навчання чи заняття зростає. Крім того не завжди зручно залишати свій транспортний засіб під відкритим небом.

Мета проєкту

Оновлення та осучаснення парковок. Підтримання вело- та самокатного руху серед дітей та молоді, сприяння здоровому способу життя.
Пропоную. Створення комфортних умов для паркування транспорту та забезпечення комфорту для молодих мам щодо паркування дитячих візочків і захист їх від атмосферних опадів шляхом встановлення сучасних критих парковок біля навчальних закладів.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обґрунтування

Облаштувати сучасні криті парковки. При їх конструюванні будуть враховані особливості розташування та архітектури будівель поруч.
Пропонуємо наступні рішення:
1. Визначити місця розташування. Враховуючи потреби і соціальний запит, оптимальними місцем розташування стане майданчик біля навчального закладу – Палац дітей та молоді Славутицької міської ради Вишгородського району київської області, 07100, Київська обл., Вишгородський район, м. Славутич, вул. 77-ї Гвардійської дивізії, будинок 1. З виходом на них камер спостереження.
2. Розміри та площа. Розмір однієї парковки – довжина 5 м, ширина – 2,5 м, висота – 2 м.
3. Конструкція та елементи парковки. Парковка являє собою металеву конструкцію з дахом, обшита монолітним карбонатом. Розрахована на 10 велосипедів та 10 дитячих візочків.

Для кого цей проєкт

Молоді сім’ї. Діти, молодь та дорослі – прихильники активного відпочинку. Користувачі популярного, сучасного, екологічного транспорту – велосипедисти, самокатери.
Реалізація проєкту допоможе вирішити проблему паркування, а отже, збільшити кількість людей, що ведуть активний та здоровий спосіб життя.

План заходів з реалізації проєкту

І. Розробка конструкції та підготовка проєктно-кошторисної документації
ІІ. Проведення тендеру та закупівля обладнання
ІІІ. Підготовка майданчиків для установки, демонтаж старих парковок
ІV. Встановлення конструкцій

Ключові показники оцінки результату проєкту

Комфортні умови для мешканців міста, поліпшення екологічної ситуації, популяризація здорового способу життя.
Збільшення кількості велосипедистів, самокатерів.

Очікуваний термін реалізації проєкту

Травень-червень 2022 року

Співавтори

Грузіна Н.С., Ремез Ю.

Фотографії

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

Управління освіти і науки

ПІБ Відповідальної особи

Живець Людмила Миколаївна