СТАН РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТІВ БЮДЖЕТУ УЧАСТІ - 2019

Як ви знаєте, зараз триває етап голосування за цьогорічні проєкти Бюджету участі. В цей же час закінчується термін для реалізації проєктів, що брали участь у голосуванні та стали переможцями минулого року.

Карантинні заходи внесли деякі корективи у процес реалізації проєктів, за які голосували славутичани у 2019 році, щоб побачити результати у 2020 році.
Традиційно, ми намагаємося оперативно зібрати для вас актуальну інформацію про реалізацію минулорічних проєктів Бюджету участі.
Команда Офісу підтримки громадських ініціатив поспілкувалась із авторами проєктів, що знаходяться ще в процесі реалізації і ось яку інформацію маємо:
№1 Спортивний двір. Автор - Констянтин Джалалян
Всі вказані елементи у розрахунку бюджету, заявленому автором у проєкті, придбані.
Наразі очікується доставка та монтаж гумового покриття.
№2 Вільний молодіжний простір - територія твого розвитку. Автор – Юрій Мироненко
Всі вказані позиції у розрахунку бюджету проєкту придбані.
У зв’язку з протиепідемічними заходами стає неможливим якісно презентувати результати проєкту. Незважаючи на це, Вільний молодіжний простір й надалі продовжує свою роботу, але тільки онлайн, використовуючи придбаний по проєкту ноутбук.
№4 Вільний інформаційний простір для кожного. Автор – Наталія Башмакова
Проєкт знаходиться на завершальній стадії – триває підписання договорів.
№5 Фонтан мрій. Автор – Олег Копич
Проєкт знаходиться на стадії реалізації. Перешкодою для початку реалізації на даному етапі є необхідність у доопрацюванні розрахунку бюджету та пошук виконавця послуги на розробку проєктно-технічної документації.
№11 Мандрівний квартал: створення мобільної зони для проведення заходів. Автор - Олег Соломатін
Більша частина позицій, вказаних у проєктній заявці, придбана. На закупівлю решти позицій укладено договори, очікується фінансування з міського бюджету.
№17 Художня гімнастика як театр: всі декорації грають свою роль! Автор - Світлана Воронцова
Внесені деякі корективи по позиціям у бюджетному розрахунку. На всіх етапах необхідні зміни було погоджено між автором та відповідальними підрозділами. Найближчим часом очікується доставка та монтаж придбаного.
Таким чином, з 7 проєктів-переможців, наразі повністю реалізований та презентований лише один – «Скеледром у Талліннському ФОК» , автор – Панченко Олександр. Найближчим часом очікуємо публічної презентації ще двох проєктів.