Новини

Всі новини #Славутич#проекти2016#проекти2017#бюджетучасті

Голосування за допомогою бота VoteForCityBot

Відкриваємо вам ще один зручний спосіб голосування за проєкти Бюджету участі у Славутичі. VoteForCityBot - це перший в Україні бот електронної демократії, створений ПриватБанком. VoteForCityBot створено для покращення процесу голосування за проєкти бюджету участі, а також для популяризації цього процесу. Наразі для Славутича доступне голосування через Telegram https://t.me/VoteForCityBot.

До уваги авторів проєктів Бюджету участі, які були відхилені!

Відповідно до протоколу № 2 від 09.12.2021 р. засідання робочої групи з реалізації міської цільової Програми «Громадський бюджет участі м. Славутич на 2021-2025 роки» 9 проєктів були відхилені та не пройшли попередню оцінку. Протокол можна переглянути за посланням https://gromada.slav.gov.ua/help/base

Шановні автори цьогорічних проєктів Бюджету участі!

На сьогоднішній день керівники відповідальних структурних підрозділів виконавчих органів Славутицької міської ради за галузевою мають рішення робочої групи з реалізації програми Бюджету участі щодо прийняття проєктів до голосування.

ГОЛОСУВАННЯ ЗА ПРОЄКТИ БЮДЖЕТУ УЧАСТІ ТРИВАЄ

Відкрито ще один спосіб голосування за проєкти Бюджету участі! Маємо добру новину, дякуючи високій активності та зацікавленості охочих проголосувати, розробники сайту відпрацювали питання і відкрили можливість проголосувати власникам ID картки.

СТАН РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТІВ БЮДЖЕТУ УЧАСТІ - 2019

Як ви знаєте, зараз триває етап голосування за цьогорічні проєкти Бюджету участі. В цей же час закінчується термін для реалізації проєктів, що брали участь у голосуванні та стали переможцями минулого року.