Розширення дитячого майданчику у Добринінському кварталі Брав участь

Доданий
27.09.2019
Номер
15
Благоустрій та комунальне господарство

Даний проект має на меті встановлення додаткових ігрових об’єктів на дитячому майданчику, що знаходиться між 9, 11, 12, 13 та 14 будинками Добринінського кварталу для того, щоб більша кількість дітей мали можливість одночасно на ньому грати та весело проводити час.

Автор проєкту
Альона
Альона Латишева
Бюджет
52 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Проблема

У будинків № 9, 12, 13 та 14 Добринінського кваралу не має власних дитячих майданчиків, проте є спільний майданчик, що знаходиться на достатньо великій ділянці поміж цими будинками. Вказаний майданчик облаштований однією невеличкою гіркою, двома гойдалками, каруселлю та кількома об’єктами що залишились з попередніх майданчиків, що мають вже не естетичний вигляд та не користуються популярністю у дітей. Вважаючи, що у вказаних будинках проживає велика кількість дітей, вважаємо запотрібним розширити даний майданчик новими об’єктами.

Мета проекту

Встановлення додаткових цікавих ігрових елементів, які б привертали увагу дітей різного віку, та стимулювали бажання більше проводити час на свіжому повітрі, знайомитись з сусідніми дітьми, розвиваючи таким чином комунікаційні навички, покращувати фізичний розвиток та дарувати гарний настрій не тільки діткам але й їх батькам.

Пропоноване рішення вирішення проблеми і його обгрунтування

Ми пропонуємо встановити нові, незвичайні для ігрових майданчиків нашого міста елементи щоб, по-перше, зацікавити дітей більше грати надворі, а не вдома, придумувати нові ігри, розвиваючи таким чином фантазію, випробовувати та покращувати свій фізичний стан, по-друге, розширити його для того щоб більше дітей, які мають на це бажання, мали змогу одночасно там грати, по-третє, цікаві та нестандартні елементи, на нашу думку, зроблять вигляд майданчика вцілому більш сучасним, таким, що несумнівно буде привертати до себе увагу і тому стане чудовою прикрасою Добринінського кварталу.

Для кого цей проект

Дя дітей різного віку,в першу чергу з найближчих будинків, але змогу «спробувати» нові елементи будуть мати всі охочі діти.

План заходів з реалізації проекту

закупівля обладнання для майданчика
доставка
монтаж

Очікуваний термін реалізації проекту

2020 рік

Ризики (перешкоди) у реалізації проекту, на які слід звернути увагу

Інфляційні ризики, як результат підвищення ціни обладнання

Фотографії

Експертна оцінка

Відповідальні підрозділи

КП "Житлово-комунальний центр"

Відділ містобудування, архітектури та просторового розвитку

ПІБ Відповідальної особи

Юрченко Ю.Г.

Контактні дані відповідальної особи

2-37-41